Новак Джокович пристигна в Париж и започна подготовката си за атаката на титлата на тазгодишния "Ролан Гарос" с тренировка на корт Philippe Chatrier.

"Този път взех с мен в Париж най-големия ми и най-ценен трофей", написа Новак под снимка на профила си в социалната мрежа Instragram, на която стои до бебешката количка на 7-месечния си син Стефан.

Световният №1 спечели всичките четири Мастърса, в които се включи до момента през сезона и е тотален фаворит на специалистите за най-големия турнир на клей. Вчера обаче, легендарният специалист на двойки Тод Уудбридж намекна, че именно брилянтното представяне на Ноле през 2015-а може да добави напрежение върху него за "Ролан Гарос" и най-важното за Джокович е да намери начин да се справи с него.

Каква по-добра терапия за Новак от няколко ценни мига със семейството? Може ли малкият Стефан да се превърне във факторът, който да помогне на Ноле да спечели за първи път в кариерата си "Ролан Гарос"? Отговорът на този въпрос предстои да научим през следващите седмици.