Димитър Бербатов и Мартин Йол са се разделили като приятели, твърди интернет изданието на "Таймс".

Минути след загубата от Хетафе, когато вече бе ясно, че холандският мениджър ще си стяга багажа от "Уайт Харт Лейн" Йол е привикал играчите на "шпорите", за да се сбогува поотделно с тях.

Когато дошъл редът на Димитър Бербатов, нашият нападател казал: "И двамата сме за по-голям клуб". Остава загадка, как журналистите са се домогнали до тази информация, и доколко това не е скалъпена история.

Твърде е вероятно след пристигането на Хуанде Рамос начело на "шпорите", Бербатов да бъде изкаран на трансферния пазар. Строгият испанец няма да търпи лоша дисциплина в съблекалнята.

Съдейки по работата му в Севиля, той едва ли ще разчита на отбор пълен със звезди. Рамос е свикнал да работи без прочути имена, като подчинява всичко на здравата отборна игра.

От цялата неразбория в Тотнъм може да се възползва някой от грандовете. Най-голям интерес към българския нападател преди началото на сезона имаше от страна на Манчестър Юнайтед.

Ръководството на Тотнъм отхвърляше многомилионни оферти, но сега може да склони да се раздели с голямата си звезда за далеч по-малка сума, още повече, че заплата на юношата на Пирин бе увеличена с над 100 процента.