Феновете на Локомотив Сф не са плащали за билети, тъй като събирали пари за тока в "Надежда". Те са набавили сумата от 1300 лева в касичките, които бяха нарочно поставени пред стадиона преди мача с Балкан Варвара /1:0/, съобщиха пред Дарик "червено-черни" активисти.

Сумата е била предоставена на спортния директор Кристиян Добрев да разполага с нея за най-належащите нужди на клуба.

Както е известно, феновете на Локомотив отказаха да платят входните билети на цена 10 лева, фиксирани от новите собственици, и проникнаха на стадиона без билети.

„Не сме влезли безплатно. Тези 1300 лева сме ги събрали за клуба, да се плати токът или за каквото преценят. Ще добавим още от продадените артикули", добавиха фенове.

Сумата обаче не удовлетворява силния човек в клуба Петър Касев, който обяви, че от присъствалите на мача около 700 души, само феновете на гостите - 48 на брой, са влезли с билети.

„Феновете нека да разберат, че има правила и те трябва да се спазват. По какъв начин те ни помагат да се справим с дълговете на клуба? Тези 1300 лева даже не могат да покрият сумата за данъчните отчисления, които трябваше да платим, ако бяха си купили билети. 700 души по 10 лева прави 7000 лева, за данъци трябваше да отидат 1560 лева. Вместо това те ми събират пари в касички, 1300 лева", ядосано контрира Петър Касев.

Между феновете и новите собственици не се получава симбиоза, откакто Льосков и Касев поеха клуба.