Новото попълнение на Литекс Емил Ангелов се чувства щастлив в Ловеч. Бабангида се закани на бившия си клуб Левски. Както е известно на "оранжевите" и "сините" предстоят 2 мача в рамките на 4 дни. Първо на 12 март двата отбора се изправят един срещу друг в 1/4-финал за купата, който ще се играе в Ловеч. На 14-и пък е срещата им за първенство.

"Забравих за миналото ми в Левски. Играч съм на Литекс. Искам да вкарвам във всеки мач и най-вече да наказвам Левски и ЦСКА. Предстоят ни два мача срещу бившия ми отбор, но няма да имам сантименти. Искам да накажа Левски", каза Емил Ангелов.

"На "Армията" се чувствах добре срещу ЦСКА. Излязохме пределно мобилизирани и бяхме близо до победата, но за жалост не успяхме да я постигнем. Надявам се при гостуването ни на "Герена" всичко да мине нормално", каза още Бабангида.

Френският нападател Уилфред Нифлор пък изрази учудването си от ниската позиция, която заема Литекс в класирането. Според него с толкова качествени играчи отборът трябва да бъде доста по-напред.

"Класата на отбора ще си проличи още в мача с Вихрен, а след това и в този с Левски. Смятам, че ако победим "сините" в сряда, ще направим голяма крачка към спечелването на купата", каза Нифлор.