„Червената" мъка няма край! ЦСКА остана без гол в седми (7!!!) пореден мач, след като падна с 0:1 у дома от Локомотив (София). „Армейците" са без победа от началото на календарната 2015 година.

Благодарение на успеха пък, Локомотив измести ЦСКА от второто място в класирането. Той бе първи за "железничарите" в мач от "А" група на този стадион от далечната 1990 година.

Двубоят на „Армията" няма да се запомни с почти нищо друго, освен с резултата и с хубавата хореография, която феновете в Сектор „Г" спретнаха.

Играта на любимците им на терена обаче пак не се получи особено, макар че треньорът Галин Иванов заложи на малко по-различна схема 3-5-2 и с двама юноши сред стартовите 11 в лицето на Господинов и Витанов. Това обаче не помогна особено много на домакините.

Иначе ЦСКА започна много надъхано, явно в търсене на лелеяния гол и победа. В 20-ата минута Фелипе бе близо и целта. Тогава Митрев успя да избие силен шут на Николич, но топката попадна у Фелипе. Последният обаче бе много неточен.

Малко по-късно дойде и най-спорната ситуация в мача. Тогава Николич нахлу в пеналта, където бе  блъснат почти челно от Бранеков,. Реферът Вихрен Манев обаче замълча.

ЦСКА продължаваше да бъде по-активният тим и Кукоч и Фелипе пробваха по още един-два опасни удара. На отсрещната врата пък Манев сякаш спести фаул и картон на Витанов, който задържа откъсващ се играч на „железничарите".

След почивката темпото и устремът в играта на домакините сякаш поспадна. Кукоч се опита на три пъти да обстрелва вратата на Митрев. Най-опасният му шут обаче за малко да откъсне главата на едно от децата на пистата, останалите бяха много неточни.

Що се касае до гостите от Локомотив, то те, водени от опитния Гъргоров, спокойно си изчакваха момента, който дойде в 71-ата минута.  Именно Бадеба започна атаката, която бе завършена от Романов със страхотен шут извън пеналта в долния ъгъл на вратата.

ЦСКА се юрна да изравнява, но домакините просто за пореден път, бяха напълно беззъби. Николич можеше да промени това веднага след гола, но не успя да засече добре центриране на Милисавлевич.

Малко преди края пък Стоянов проби по фланга и сервира топката на Галчев, който също не бе точен.

Така ЦСКА продължава да е без победа през календарната 2015 година. В следващия кръг „червените" срещат Литекс.

ЦСКА - ЛОКОМОТИВ (СФ) 0:1