Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев заяви, че е много щастлив на легендарния стадион "Анфийлд". Той каза в предаването "Зона спорт", че тимът не се притеснява от нищо преди слблъсъка с Ливърпул.

"Много съм развълнуван. От детските ми спомени е мача на ЦСКА, когато победи Ливърпул, една носталгия ме обзема. Искам Лудогорец да повтори този успех на митичния стадион „Анфийлд" и да зарадваме българите. Знаете силата на Ливърпул, силата на този стадион", каза Петричев.

„Удоволствието от участието в Шампионската лига е на първо място, има напрежение, но в положителния смисъл. Няма страх, а респект. Всички наши момчета си дават сметка,че могат да се представят достойно. Говорил съм с футболистите и такава е тяхната нагласа. Имаме нашите шансове. Надеждата умира последна. Утре всеки ще даде всичко от себе си. Ливърпул е фаворитът, няма да си правим илюзии. Идваме в ролята на аутсайдера, но нашето самочувствие не трябва да бъде по български ниско", добави той.

„Имаме вратар вече, в кратки срокове се справихме с тази тежка ситуация, дано късметът е с новия вратар, който веднага ще пази в Шампионската лига".

„Бате Жоро ще измисли тактиката, която ще ни помогне да постигнем нещо утре. Ние можем само да спечелим, да трупаме опит не само в спортно-технически план. За нас този опит е безценен, защото контактуваме с клубове, които имат невероятно организация. С досега си и ние израстваме. В следващите 6 мача ще видим много полезни неща за Лудогорец като цяло", добави Петричев.