Бившият футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов говори за клуба на своето сърце в Актуално студио "Дерби" днес. Паро смята, че вариант "червените" да фалират и да започнат без дългове от най-ниските нива на футбола ни не е никак приемлив.

"Много неща в ЦСКА не са наред. Темата е от много години насам и винаги е във финансова насока. От 2008 година се изредиха много хора да управляват, някои и повториха, но историята все се повтаря. Не се работи както трябва. Работи се само с чужденци, а не с българските момчета. В този смисъл школата, която се развива в ЦСКА остава безпредметна, тъй като кадрите, които излизат от нея отиват в други отбори. Там стават водещи фигури", каза той.

"В момента съм далеч от тези среди, но не мисля, че е добре ЦСКА да фалира и да тръгне от долните групи, защото това е един много реномиран отбор. И все пак, ако няма друг изход, това е вариант. Все още има надежда за ЦСКА. Манджуков е бизнесмен, но трябва да се гледа и емоционалната страна на нещата, защото много хора в България са фенове на ЦСКА. Ако отборът отиде в ниските груби, много хора ще са нещастни. Не можеш да харчиш повече, отколкото имаш. Клубът е постоянно натоварван", добави Никодимов.