Предстои ни много трудно гостуване, по-трудно от това в Стара Загора. Това каза наставникът на Черно море Александър Станков. Той смята, че отборът на Ботев Пд е сред сериозните тимове в "А" група този сезон, въпреки катаклизмите, които го сполетяха преди началото на шампионата.

Треньорът вече се е сдобил с диск от първите два мача на "канарчетата" и разучава в детайли предстоящия съперник. На "Тича" ще гледат на видео домакинския успех на пловдивчани с Локо Сф (1:0) и равенството 1:1 с Берое в Стара Загора.

За мача с Ботев Сашо Станков ще може да разчита на всички футболисти, като единствените въпросителни пред специалиста са свързани с нападателя Бакари и левия краен бранител Мишо Венков. Първият се възстановява успешно от операция, а защитникът е с болки в коляното.

"Състоянието на Бакари се подобрява с всеки изминал ден. За това дали ще разчитаме на него ще решаваме най-рано в петък, може и след последната ни тренировка във Варна в събота. Що се отнася за Мишо, той има възпаление на коляното, което не е сериозно. Ще проведем терапия и мисля, че ще е готов за мача", каза Станков.