До края на месеца ще има нова среща на ръководството на ЦСКА и феновете на отбора, за да се реши окончателно по кой път ще поеме клубът. Вариантите са четири, като единият - рестарт от областната група е отхвърлен от всички, пише в. „24 часа".

„Все още чакаме отговор на протоколирания официално въпрос защо на Спартак (Варна) е разрешено да прескочи една дивизия през лятото, а на ЦСКА това се отказва", заяви фенът на „червените" Никола Дърпатов, който в понеделник бе сред тримата, които се видаяха с членовете на управата на БФС Михаил Касабов, Румен Николов и Венци Стефанов.

Бил поет ангажимент да се направи спешна проверка на казуса, след като във Варна се появи поредният нов клуб с името на някогашния гранд, единствен играл от българските отбори срещу митичния Манчестър Юнайтед.

Очаквано назначеният само преди дни постоянен синдик на ЦСКА Светослав Бояджиев се отказа. Той обясни, че причините са единствено процесуални и нямат нищо общо със състоянието на дружеството.

Сега трябва отново да се чака съдът да определи постоянен синдик, което ще е изключително трудно. Четирима преди Боя­джиев са отказали да поемат делата, а по време на първото общо събрание на кредиторите те не успяха да се разберат за синдик.

Така времето си тече, което означава, че старото дружество, което в момента е във „В" група, трудно ще може да бъде оздравено. При положение че „червените" спечелят първото място в трета дивизия със сигурност ще бъдат отрязани за професионален лиценз, защото няма да има яснота около процедурата по несъстоятелност преди края на март догодина. Така единственият възможен вариант за съществуване остава обединението с друг клуб.