Крилото на Лудогорец Михаил Александров заяви на почивката в мача срещу Славия (7 кръг, А група), че вижда неприсъща нервност в своите съотборници. Именно на нея националът отдаде нулевото реми след първите 45 минути, както и на факта, че липсва добра връзка между халфовата линия и нападението.

„Не мога да си обясня защо трудно вкарваме, изглеждаме малко нервни на терена. Дано през второто полувреме излезем с друго лице, защото това не е играта, която трябва да показваме", каза Александров.

„Смятам, че към този момент по някакъв начин не се сработва халфовата линия с нападението. Това е ключът към проблемите, които изпитваме. В същото време имаме време да поправим това, нищо фатално не се е случило."

„Славия играе доста компактно в защита, отбранява се с доста хора. Това ни затруднява най-много. С каквито и играчи да разполагаме, срещу сгъстена защита трудно се играе."

„Повиквателната в националния? Това е една привилегия за всеки футболист и една чест, от която всеки трябва да се възползва, когато може", добави Александров.