Треньорът на Милан остана доволен от представянето на своите футболисти в двубоя срещу Малага, завършил 1:1 на "Сан Сиро" снощи.

Италианският специалист обърна специално внимание на изравнително попадение на Алешандре Пато и подчерта за пореден път, че настоящият състав на "росонерите" е млад и тепърва ще се развива в правилна посока.

"Всички мачове в Шампионската лига са трудни. Трябваше да поддържаме високо темпо през цялото време, но когато играеш мачове на всеки три дни това не е толкова лесно. Момчета изиграха добър мач и въпреки, че допуснахме някои грешки, не мога да се оплаквам. Ще се борим до последния мач в групата", обеща Алегри.

"Реших да заменя Ел Шаарави, защото той играе прекалено често и е няма как във всеки мач да бъде във върхова форма и кондиция. Пато изигра добър мач и мисля, че този гол ще има изключително влияние върху него. Беше важен за отбора и за самия него, защото той има нужда да си върне увереността и самочувствието. Изигра пълни 90 минути, което е много хубаво."

"Имаме много неща за подобряване. Трябва да бъдем по прецизни, защото допускаме леки грешки. Все пак, отборът прогресира и днес игра за победа. Не забравяйте, че имахме четирима играчи на възраст между 20 и 22 години, които останаха на терена през целия мач", завърши наставникът на 7-кратните шампиони.