Екипът на topsport.bg проследи за вас най-интересното на пазара:

08:00 : Мартин Демикелис официално премина от Атлетико (Мадрид) в Манчестър Сити. Опитният аржентинец беше продаден за 5 млн. евро, без да е записал нито един мач за „дюшекчиите". Договорът на Демикелис с "гражданите" е за 2 години.

08:08 : Челси купи крилото на Порто Кристиан Атсу. 21-годишният национал на Гана беше привлечен за 3,5 млн. паунда и подписа договор за 5 години. Той обаче веднага отива да играе под наем в състава на холандския Витес.

08:17: Нападателят на Волфсбург- Патрик Хермес се завърна в бившия си клуб Кьолн

08:48: Халфът на Атлетик Билбао Андре Ерера е дал съгласието си да премине в Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" са готови да предложат 5-годишен договор на талантливия полузащитник.

09:00 Сент Етиен направи двоен трансферен удар. „Зелените" привлякоха нападателя Мервлют Ердинч от Рен и Йоан Моло от Нанси

09:21 Звездата на Вердер (Бремен)-Марко Арнаутович премина в редиците на елитния английски Стоук Сити. До голяма степен, австрийският национал напуска „бременските музиканти" заради невъздържаното поведение.

09:47 Младата руска надежда на Реал (Мадрид)-Денис Черишев, премина под наем в редиците на Севиля

10:00 Атлетико (Мадрид) направи силен трансфер. "Рохикобланкос" си осигуриха услугите на френския национал Джошуа Гилавуги от Сент Етиен. Сделката е оценявана на около 10 млн. евро

10:13 Английският Лиъврпул официално съобщи, че младата надежда на Спортинг (Лисабон)-Тиаго Илори, вече е играч на мърсисайдци. "Червените" ще платят за него 8 млн. евро

10:16 Морган Амалфитано вече е играч на Уест Бромич Албиън. Той идва от състава на Олимпик (Марсилия)

10:18: Кака се завърна в Милан. Бразилският национал преминава на "Сан Сиро" със свободен трансфер. Договорът му е до края на юни 2015-та година

10:47 Стоук Сити продължава с трансферите. Марк Хюз успя да се сдобие и с младата звезда на Фейенорд Кевин Родригес. 19-годишният играч подписа договор за 2 години.

11:27 Ливърпул с втори трансфер за деня! На "Анфийлд" ще играе бившият централен защитник на ПСЖ и френския национален отбор Мамаду Сако. Очаква се финализиране на сделката и за Виктор Моузес от Челси

11:29 Щутгарт се подсили с бранителя на Хановер 96 Карим Хагуи. Той пристига като заместник на напусналия капитан на "швабите" Сердар Тасчъ.

12:00 Манчестър Юнайтед е договорил Маруан Фелайни от Евертън! Двата клуба са е разбрали и за трансферната сума, но пък бъдещето на Лейтън Бейнс все още е под въпрос.

13:22 Виктор Моузес вече официално е играч на Ливърпул

13:23 Японският национал Макото Хасебе преминава от Волфсбург в Нюрнберг срещу сумата от 2,5 млн евро.

13:40 Мехди Гарсела Гонсалес стана поредният футболист, който напуска Анжи (Махачкала). Халфът се завръща в бившя си тим Стандарт (Лиеж).

13:41 Спортинг (Лисабон) се раздели с още една от своите големи надежди. Финансовата нестабилност на клуба, принуди шефовете на "лъвовете" да се разделят с Брума, който поема към Галатасарай.

13:52 Юношата на Милан Андреа Петаня ще играе в Сампдория като преотстъпен

14:00 Арсенал започва преговори с градски съперник Челси. "Топчиите" искат сенегалския нападател Демба Ба, който е с ограничени шансове за изява в селекцията на Жозе Моуриньо.

14:32 Aякс се опитва да намери крило. Амстердамци първо се обърнаха към Бенфика с оферта за Ола Джон, но "орлите" са отказали да се разделят с младия талант. Това е накарало Аякс да погледне към Спортинг Лисабон, с който се преговаря за Закария Лабиад.

14:42 Италианският нападател на Ливърпул-Фабио Борини ще играе под наем в Съндърланд

14:51 Атлетико (Мадрид) подготвя късна офанзива за младата звезда на Ювентус Себастиан Джовинко.

15:54 Арсенал счупи трансферния си рекорд, давайки 50 млн. евро за Месут Йозил от Реал Мадрид!

16:00 Ювентус привлече един от най-големите таланти на италианския футбол - Доменико Берарди, който идва от Сасуоло. 19-годишният нападател вкара 11 гола в 37 мача през изминалия сезон и бе с основна заслуга за завръщането на тима в елита. В посока Сасуоло пък заминава юношата на Юве - Лука Мароне.

16:04 Никлас Бендтнер е бил забелязан да влиза в офисите на Кристъл Палас. Датчанинът се мъчи да с инамери нов клуб и да напусне Арсенал, където едва ли ще играе.

16:34 Астън Вила е близо до подпис с нападателя на Лацио Либор Козак.

17:00 Милан се опитва да намери нов отбор на защитника Кристиан Дзакардо. Росонерите преговарят с Рома и Наполи.

17:08 Челси отказа оферта на стойност 30 милиона паунда от Ливърпул за Хуан Мата, според радио "Марка".

17:37 Според различни източници, Месут Йозил е преминал успешно медицински изследвания и се очаква до минути да подпише договор с Арсенал.

17:30 Според "Ла Паризиен", ПСЖ ще направи опит да вземе Хуан Мата от Челси.

18:06 Според "Скай Италия", Лацио и Галатасарай са се разбрали за трансфера на нападателя Бурак Ялмъз.

18:10 "Футбол Италия" твърди, че до края на деня Емилиано Вивиано (вратар на Палермо) ще подпише договор с Арсенал. Според изданието трансферът е финализиран.

18:14 Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани ще разговаря със собственика на Каляри в следващите часове. Причината - италианският национал Давид Астори, който е желан от "росонерите".

18:28 Нападателят на Ливърпул Дани Пачеко разтрогна договора си с клуба. След 6 години в "червено", 22-годишният таран напуска в посока втородивизионния испански Алкоркон.

19:39 Лерин Дуарте официално е играч на Аякс. Халфът идва от Хераклес за около 2,5 млн. евро и подписа договор за 4 години с амстердамци. Той ще трябва да замести продадения в Тотнъм Кристиан Ериксен и дори взе неговия номер 8.

20:00 Вече е официално - Арсенал привлече Емилиано Вивиано. Вратарят ще играе на "Емирейтс" под наем за един сезон, с опция за закупуване.

20:18 Стоук Сити привлече Стивън Айрланд. Халфът ще играе под наем от Астън Вила за една година.

20:28 Астън Вила официално привлече централния нападател Либор Козак, който за последно игра в Лацио.

21:50 И Тотнъм се включи в борбата за Демба Ба. Очаква се нападателят със сигурност да напусне Челси до края на деня, а интерес към него има и от страна на Арсенал. Челси иска за футболиста 3 милиона паунда за наем за една година.

21:57 Луис Суарес обяви, че остава в Ливърпул и през сезон 2013/14. Прочети повече ТУК.

22:16 МАРУАН ФЕЛЕЙНИ Е ПОДАЛ МОЛБА ЗА ТРАНСФЕР.
Много сериозен интерес към футболиста на Евертън има от страна на Манчестър Юнайтед. Очаква се до минути "червените дяволи" да отправят поредната си оферта за белгийския национал.

22:21 Манчестър Юнайтед са в готовност да направят оферта на стойност 40 милиона евро за халфа на Реал Мадрид Сами Кедира, съобщи Cadena COPE.

22:45 Реал М отхрърли офертата на Юнайтед за Сами Кедрира.

23:44 Транаферът на Андер Ерера в Манчестър Юнайтед е пред провал заради "бюрократични" проблеми.

23:50 Верона взе под наем от Наполи Марко Донадел.

00:00 ТРАНСФЕРНИЯТ ПРОЗОРЕЦ В ИТАЛИЯ ОФИЦИАЛНО ЗАТВОРИ.

00:01 Съндърланд
официално обяви трансфера на нападателя Фабио Борини, който ще играе под наем от Ливърпул до края на сезона.

00:40 Месут Йозил благодари на феновете на Реал Мадрид и потвърди, че вече е футболист на Арсенал. Халфът използва за трибуна социалната мрежа Facebook (виж обръщението ТУК).

00:55 Фелайни официално стана футболист на Манчестър Юнайтед!