Новият треньор на Левски Димитър Димитров, който встъпва в длъжност от януари 2015 година, има изключително интересно име в списъка си за попълнения в "синия" тим, разбра Topsport.bg. Става въпрос за бившия футболист на ЦСКА и любимец на Сектор Г - Мишел Платини! Както е известно, бразилецът напусна Славия и сега е свободен агент, което е добре дошло за Херо.

Големият проблем за евентуален такъв трансфер е, че Платини винаги е твърдял как никога няма да облече екипа на Левски, защото обича ЦСКА. В България обаче сме виждали и други случаи когато даден играч се кълне във вярност на някой клуб, а после играе за негов голям съперник. Самият Мишел категорично заяви, че остава на "Армията" и няма да ходи в Лудогорец, а на другия ден позира с фланелката на разградчани.

Козът на Херо е, че познава отлично нападателя. Именно Димитров го доведе в България преди години и го наложи в бургаския Черноморец, където Платини стана звезда и последва трансфер в ЦСКА. И до момента двамата са в отлични отношения, а Мишел не крие, че от българските треньори уважава най-много него и Любослав Пенев.

Ако все пак Димитров склони Платини да стане част от Левски, интересно е каква ще бъде реакцията на "сините" фенове. Заради обясненията в любов към ЦСКА на футболиста и двата гола във вратата на тима от "Герена", които той вкара при успеха на "армейците" с 3:1 именно на този стадион през 2011 година.