Старши-треньорът на Левски Тони Здравков бе видимо разочарован, след като неговите възпитаници претърпяха тежко поражение срещу вечния опонент-ЦСКА с 0:3. „Сините" изиграха трагичен мач, който можеха да загубят и с по-голям резултат, ако съперниците им не бяха намалили видимо нивото на игра през втората част.

„Първото, което искам да кажа е  да се извиня за безобразното първо полувреме,  което изиграхме..  Не може да тренираме и говорим някакви неща цяла седмица и да направим точно обратното. Трябваше да си подаваме топката,  да търсим празни пространства, а допуснахме такива три елементарни гола, че няма докъде. Кел файда, че през второто полувреме играхме по-добре".

„Не бих казал, че отборът бе пренавит, Мисля, че голяма част от играчите не спазват тактическа дисциплина.  Имахме футболисти, които в определени моменти ги нямаше в зоните. Такива мачове се печелят, като има взаимодействия между състезателите. Със строги правила,  играчите ще се научат на тактическа дисциплина. Трябва да си понесат санкциите и отговорността".

"Футболистите, които не бяха на ниво, трябва да си получат заслуженото. Знаех,  че няма да е никак лесно в Левски,но не очаквах такава безотговорност. Показахме, че имаме играчи, но не и професионалисти. Няма да има чистка, но ще потърсим отговорност. Отбор трудно се вдига, разчитам,  че футболистите имат самосъзнание, ще разберат кой отбор сме и ще почнат да дават максимума от себе си", завърши Здравков.