Първото препятствие на Левски в Европа ирландския Дъндолк вече е в София. Около 15,30 часа днес футболистите и треньорският щаб кацна в столицата. Тимът дойде по-рано от очакваното, за да има повече време за аклиматизация.

Утре от 17,30 наставникът на Дъндолк Йън Фостър ще даде пресконференция на "Герена", а 30 минути по-късно е официалната тренировка на ирландския тим. Пред микрофоните пък се спря само мениджърът на тима.

"Знаем, че ще ни бъде трудно, но ще се опитаме да постигнем добър резултат за нас. Разучили сме прекрасно Левски. Не крием абсолютно нищо. Нашият стил на игра е атакуващият. Залагаме на схема 4-3-3. Опитваме се да контролираме топката. Ние се намираме в средата на сезона. Стоим добре.

Физически също сме много добре подготвени и смятам, че това са нашите предимства. Върху отбора няма напрежение на всяка цена да победи, което също е добре за нас. Никой не очаква от нас да победим тук", обяви мениджърът. Той разкри, че за първи път води тим за Европа.

"За мен е фантастично да дойда в България и да се изправим срещу такъв отбор от класата на Левски. За мен това е чест и удоволствие. В последния си мач загубихме от Шамрок, защото това ни бе трети мач за шест дни. Трябваше да направя някои промени и за съжаление нямахме добър ден", завърши Фостър.