Макар и да постигна окончателно споразумение с бившия си треньор Павел Дочев, а и да полага неимоверни усилия да се справи със сериозните предизвикателства в трудните за ЦСКА времена, шефовете на „червените" продължават да бавят разплащането със специалиста.

По изрична молба на клубните шефове Дочев им даде писмена отсрочка за част от забавените плащания. Документът беше необходим на „армейците" пред Лицензионната комисия на БФС и вероятно вече е послужил за целите на лицензирането на отбора.

Дори и удължените срокове, записани в него обаче, са изтекли преди почти месец. Забавени остават половината пари, на които Дочев има право, след като всички дела и производства между него и ЦСКА приключиха в полза на треньора.

Адвокат Милен Шопов потвърди за „Меридиан Мач", че юридическият екип, които защитава интересите на Павел Дочев, е наясно със затрудненията в клуба и проявява нужното разбиране, но и че редовната комуникация между страните не трябва да престава до окончателното изчистване на дълга на „червените".