Двубоят със Стяуа е мачът на сезона за нас. Това е голямата ни цел, 90 минути ни делят от нея, имаме сили да се преборим. Това обяви изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев два дни преди реванша с румънците.

Днес шампионите на България дариха 20 000 лева за изграждането на център за лечение на онкоболни деца в Опицвет. "Идеята на това сдружение е да изгради център за лечение на тези деца. Доколкото знам, ще бъде в Опицвет."

"Надявам се, че всички заедно ще направим този център възможен и условията за тези дечица да бъдат максимално добри. Радвам се, че Лудогорец има възможност да помогне на тези деца, защото те са истински бойци и ние само можем да се учим от тях", обясни Петричев.

"Двубоят със Стяуа е мачът на сезона за нас. Това е голямата ни цел, 90 минути ни делят от нея, имаме сили да се преборим. Нашите момчета чакат с нетърпение мача, готови са. Остава и българите, които обичат футбола, да разберат, че влизането на Лудогорец в Шампионската лига би следвало да е цел на българския футбол. Крайно време е българският футбол да напомни за себе си и да се върне там, където му е място", коментира директорът на "орлите".

"Не мога да кажа дали ще бъде пълен стадиона, но съм сигурен, че хората, които ще дойдат на стадиона, ще ни подкрепят до последната минута. Знаете, че Лудогорец не се предава, доказали сме, че играем до последния съдийски сигнал", каза още той.