Мениджърът на Уотфорд и бивш наставник на софийския Левски - Славиша Йоканович заяви, че се надява тимът му да се представи на нивото в предстоящата си промоция във Висшата лига на Англия.

„Стършелите" се наложиха с 2:0 като гост на Брайтън и през новия сезон са сигурни участници в английския елит. Уотфорд заема лидерската позиция в класирането с актив от 88 точки, следван от Борнемут и Мидълзбро, които имат по 84 и Норич с 83.

Освен първенеца в Чемпиъншип, промоция във Висшата лига и втория в крайното класиране, но Йоканович е категоричен, че отборът му желае първото място, въпреки че вече си осигури елитен статут за догодина.

„За нас е привилегия да се намираме на това място в лигата. Спечелихме полуфинала, а сега трябва да спечелим и финала", коментира Йоканович след победата над Брайтън, визирайки първото място.

„Не само в този мач ние показахме страхотен характер и как да се справим в тази ситуация. Борим се цял сезон, не само днес. Доволен съм от играчите си. Те свършиха страхотна работа.

Разбира се, доволен съм и за нашите фенове. След края на мача ги аплодирах, защото това може би бе последния мач далеч от дома този сезон, така че това бе моето благодаря за тях, за всеки път, когато бяха с нас и ни даваха фантастична подкрепа", каза още бившият треньор на Левски.