Звездата на ЦСКА Велизар Димитров ще бъде продаден до края на седмицата. Два са вариантите пред Вили да заиграе в чужбина. Става въпрос за Пари СЖ и белгийския Брюж. Французите са изпратили официално запитване до канцелариите в Борисовата градина, като дори са предложили и 500 хиляди евро за халфа.

Старото ръководство на ЦСКА постави цена на Вили от 800 хиляди евро, но новите шефове са склонни да го пуснат и срещу по-малко пари, само и само да удовлетворят желанието на футболиста да излезе зад граница. Не веднъж Велизар е заявявал, че иска трансфер в чужбина, но от ръководството нарочно вдигат цената му, като по този начин спират продажбата му.

Този път вероятността Вили да заиграе извън България е доста голяма, още повече, че Пламен Марков почти сигурно ще привлече доста нови попълнения, които могат да го заместят. Неотдавна перничанинът сподели, че тази зима е една от последните възможности да бъде осъществен негов трансфер.

В противен случай Велизар е готов да предложи на шефовете на "армейците" да подпише доживотен договор с клуба. Близки до футболиста заявиха, че дори и очакваното повишение на заплатите няма да го спре от искането му да си намери нов отбор, в който евентуално да завърши кариерата си.