Нападателят на Левски Валери Домовчийски ще замине за Англия да договори личните си условия с Блекбърн и да подпише договор с клуба. Това разкри собственикът на "сините" Тодор Батков.

"Договорили сме всички подробности с Блекбърн на ниво клуб - клуб. Домовчийски не заминава на проби, а до уточни личните си условия. Той ще мине медицински изследвания и трябва да подпише договор с Блекбърн", сподели Батков.

Според него за сигурно може да се счита и преминаването на Николай Димитров в Арсенал. "Те са много доволни от Хичо. Получих лично две писма от Арсен Венгер. Според мен Николай ще премине в Арсенал. До края на лагера в Израел трябва да стане ясно неговото бъдеще", допълни Батков.

"За Йовов, Телкийски и Топузаков вратите в Левски винаги са отворени. Всичко което става около техните трансфери е с желанието на футболистите. Един ден и тримата може да се завърнат на "Герена" и да започнат работа в клуба, като треньори", допълни адвокатът.

"Не се притеснявам от това, че продадохме най-добрите си играчи. Сега взехме голмайсторът на "Б" група Цветомир Матев, а и в Левски има изключителни футболисти", допълни собственикът на "сините".

още за Левски от днес: