Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов не беше особено доволен от играта на отбора, въпреки победата с 1:0 над Артмедия в последната проверка от лагера в Кипър.

"Получи се добър сблъсък, но аз бих дал средна оценка на този мач. Темпото беше доста мудно, което не ми харесва и не съм удовлетворен напълно. С оглед на положенията трябваше да спечелим по-убедително, но направихме много пропуски, 2-3 от които фрапантни", заяви Стоилов.

В игра за Левски през второто полувреме отново се появиха Лусио Вагнер, който лекуваше контузия повече от два месеца, както и Ричард Еромоигбе, който се присъедини към подготовката на "сините" в понеделник, след като беше ангажиран с националния отбор на Нигерия за мачовете от купата на Африка.

"Лусио е отсъствал дълго и тепърва ще навлиза в спортна форма. Ричард също е в лошо състояние. Той е имал 7-8 дни почивка и това му се е отразило", обясни Стоилов.

Ветеранът Даниел Боримиров и днес остана извън състава заради травма.

"Борето ще мине медицински изследвания, когато се приберем в София утре. Ще видим каква точно е контузията и ще разберем кога ще бъде готов за игра", каза специалистът.

"Сините" се прибират в България утре по обяд.