Младите футболисти на Левски, които днес играха в контролата с Оцелул (Галац), ще имат още една проверка и тя ще бъде на 11 февруари. Съперникът отново ще бъде румънски отбор - Арджеш (Питещи). Днес младите левскари паднаха с 0:2.

Ветеранът Даниел Боримиров и Мирослав Иванов са с контузии в коремите и днес не взеха участие в мача. Травмата на Александър Киров, който напусна принудително пет минути преди края на срещата, не е сериозна, а повече яснота ще има утре.

"Доволен съм от представянето ни днес. Смятам, че младите ни футболисти играха по-добре, отколкото в мача с Динамо-2 (Киев) (0:3). Виждам израстване. Направихме здрава битка. Разбира се, не всички са заслужили добри оценки, има и такива, които се
представиха на обратния полюс.

Няма футболисти, за които да твърдя, че са готови за първия отбор. В 1-2 момчета има израстване и те ще получават шанс в някои мачове. Не се притеснявам, че днес сме загубили, защото ние работим за бъдещето", коментира след днешната контрола треньорът на Левски Станимир Стоилов.

Футболистите, които бяха ангажирани в националните отбори, трябва да се приберат днес в лагера на Левски. Това са Георги Петков, Живко Миланов, Николай Димитров и Игор Томашич, както и Дарко Тасевски, който игра за Македония.