Левски загуби от Оцелул (Галац) с 0:2. Това бе втората среща и за двата отбора от международния турнир в Кипър "Сайпръз къп".

Румънците стартираха надпреварата с победа с 4:2 над Динамо (Киев), а "сините" загубиха с 0:3 от украинците.

Така "сините" записаха четвъртата си загуба в предсезонната си подготовка. Треньорът на Левски бе принуден да пусне в игра Саид Ибраимов, след като 12 играчи са с различни травми. В края на срещата нападателят Сашо Киров също се контузи и напусна терена.

В 22-ата минута при едно разбъркване в наказателното поле на Левски топката попадна в Параскив и той със силен удар откри резултата за румънците. В 38-ата минута Боян Табаков пробва изстрел, но много неточно.

Минута преди края на първото полувреме при едно центриране в наказателното поле на "сините" Симеон Иванов не се намеси добре и Стам с глава удвой преднината на румънците.

През второто полувреме нещата на терена не се промениха и Оцелул имаха повече положения. В 50-ата минута Параскив стреля, но Митрев спаси, а при добавката Жула прати топката в аут.

ЛЕВСКИ: Митрев, Стефан Станчев, Саид Ибраимов, Симеон Иванов, Лъчезар Балтанов, Виктор Генев, Александър Киров, Цветомир Матев, Боян Табаков, Исмаил Иса Ели Зизов

ОЦЕЛУЛ: Стоян Колев, Бружан, Салиф, Живко Желев, Семегин, Костим, Виглианти, Параскив, Шекери, Жула, Стам