Един от най-големите халфове на България Костадин Видолов поздрави за добрата игра Бранимир Костадинов след мача между Берое и националния отбор до 19 години (2:2) от турнира "Албена Каварна къп", пише kostadinov-football.com.

Впечатлен от качествата на нападателя на шотландския Хартс, 37-годишният виртуоз изчака Костадинов да излезе от съблекалнята, за да му пожелае лично успех в понататъчното му развитие като професионален футболист.

Интересното тук е, че Видолов и Костадинов не се срещат за първи път. Когато техничният полузащитник беше в редиците на ЦСКА, Бранко бе талисман на тима (период от това време на снимката вляво). Сега близо 10 години по-късно двамата отново излязоха на зеления терен, но този път един срещу друг.

Костадин Видиолов е бил играч на Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Локомотив (София), ЦСКА, Левски (София), Бурсаспор (Турция) и Унион (Берлин). От зимата той е футболист на Берое. Ветеранът реши да помогне на старозагорския тим, който на два пъти бе пред разпадане. Очаква се Коцето да се откаже от играта след края на сезона.