Ден преди заминаването за Финландия за гостуването на Тампере Левски се сдоби с ново попълнение, съобщи "Дон Балон". Това е дълго очакваният марокански младежки национал Юсуф Рабе.

Юсуф е централен защитник, но с успех играе и като вътрешен полузащитник и като краен бранител. Той ще бъде картотекиран за следващия кръг на Шампионска лига, ако Левски отстрани Тампере.

От лагера на "сините" обаче категорично отрекоха информациите, че трансферът на 22-годишния централен защитник вече е факт.

Както е известно, "сините" почти се бяха отказали от Рабе заради поставената висока цена на играча от 1 милион евро, както и заради липсата на нормална комуникация с управата на клуба му ФАР Рабат.

В същото стана ясно, че нападателят Емил Ангелов най-вероятно ще бъде продаден в близките дни. Кандидати за подписа на 27-годишния играч са клубове от Русия и от Китай.

Според неофициална информация се очаква сделката по трансфера на Ангелов да бъде финализирана в началото на идната седмицата и това е причината той да не пътува с отбора за Финландия за първия мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Тампере.

В интервю преди време Мурад Хидиует заяви, че не е чувал за Бензукан, но Рабе наистина е класен играч и ако Левски го привлече ще направи удар в десетката.