Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе доволен от постигнатата победа с 2:1 над Черноморец. 

„Контролирахме мача 90 минути. Доволен съм. Създадохме положения. Имахме 1-2 грешки в защита, които позволиха на противника да поведе. Млад отбор сме добре, че обърнахме резултата и мача. Добри думи заслужава и Черноморец. Днес стана празник, играхме футбол”, каза треньорът на Левски Станимир Стоилов.

Той разкри, че в момента се водят преговори за продажбата на Ричард и затова е бил принуден да го извади от групата за мача.

„Аз разбрах, че до дни ще се осъществи трансфера на Ричард. На мен ми бе съобщено, че се водят разговори. Доволен съм от целия отбор. Необходимо е да трупаме самочувствие”, сподели специалистът, като по този начин потвърди писаното от Топспорт.бг още на 19 февруари, че Ричард е сигурен за руския Химки.

„Целият отбор имаше желание, като дисциплина бяха добре. Трупаме самочувствие. Трябваше да видя как ще излезе младия отбор от ситуацията с получен гол. Не деля бразилците от отбора, свършиха си задачите, къде добре, къде по-зле", каза още Мъри.

Той не пожела да коментира съдията Цветан Георгиев и дадената за Левски дузпа, като призова за повече търпение към родните рефери.