"Не обичам да се шуми много около мен. Знам обаче, че е такъв периодът и всички журналисти се опитват да намерят и публикуват първи новината - както в Англия, така и в България", заяви Димитър Бербатов пред "Топспорт".

"В английските вестници се пишат какви ли не цени. Нереално е според мен да споменават подобни суми. Честно казано, никой от шефовете на Тотнъм не ми е казал точно колко пари искат при евентуална конкретна оферта", добави капитанът на националния отбор.

"Аз знам, че само един тим има реален интерес към мен на този етап. Подчертавам - на този етап. Нямам представа как ще се развият до 31 януари нещата или "сагата", както обичате да се изразявате вие, журналистите.

Относно шестте гола, които вкара на Рединг в два мача, Бербатов сподели: "Ами понякога ти върви срещу даден отбор. Жалко, че не успях да направя хеттрик в двубоя за купата на Англия. Сега ни предстои важен мач с Арсенал за купата на Лигата, а на всички е известно каква е стойността на тази битка както за нас, така и за съперника."