Младият нападател на Славия Орлин Орлинов напусна със счупен нос днешното занимание на „белите” в Правец. Топспорт.бг научи, че при въздушен двубой за топката дошлият от Локо (Пд) Георги Самокишев е ударил лошо с лакът Орлин.

Още днес младият талант на „белите” се е прибрал в София и във вторник ще се подложи на интервенцията, като все още не е ясно, кога ще се завърне на терена.

„Много жалко. Със сигурност Самокишев не искаше да стори това. Дано Орлинов се възстанови по-бързо от операцията, на която ще се подложи утре”, каза треньорът на „белите” Стевица Кузмановски пред Топспорт.бг.

Интересното е, че това не е първият случай, в който играч на Славия се подлага на операция заради счупване на нос. През зимата на 2006 г. в контролата с Рилски спортист (0:0) на "Герена" пострада Асен Караславов, който сега носи екипа на германския Гройтер Фюрт.

В същото време стана ясно, че Славия ще направи опит да привлече двамата играчи на Марица Пламен Крачунов и Владимир Байрев.

Президентът на „белите” Венци Стефанов отрече информациите, че иска отписаният от Локо (Пд) Влади Златинов. От „Лаута” пък информираха, че са склонни да продадат нападателят, който отказа да поднови договора си със „смърфовете”.