ЦСКА победи Черно море с 2:0. „Перлата" на „червените" Неи прекъсна сухата си серия от 7 месеца без гол от игра. Бразилецът се разписа на два пъти след асистенции Флорентин Петре. В игра се завърна и Хосе Гарсес, който пропусна мачовете през пролетта поради контузия.

Домакините започнаха малко по-добре. Георги Андонов бе изведен в наказателното поле, но фаулира Тунчев. В 7-ата минута Мирослав Манолов от малък ъгъл стреля в аут. Веднага след това Неи потърси комбинация с Петре, но нисичкият халф бе блокиран. Петре напредна и намери Неи, който от трудно положение вкара за 0:1 в 9-ата минута.

Само четири минути по-късно двамата повториха упражнението и „перлата" вкара втория гол за ЦСКА. В 16-ата минута след един корнер топката попадна у Даниел Георгиев, но той би над вратата. В следващите десетина минути играта бе предимно в центъра, като Антон Генов спести картон на Алекс за груб фаул срещу Велизар Димитров. В 28-ата минута нова комбинация между Петре и Неи завърши с удар, този път неточен. В последния четвърт час отборите си размениха по две атаки, но не стигнаха до голово положение.

Втората част започна в по-леко темпо. Никола Спасов направи две смени на почивката, а Черно море не спря да търси победата. В 50-ата минута Станислав Стоянов бе изведен добре, но стреля неточно. Веднага след него и Петре шутира, но Илчев спаси. В 66-ата минута Неи бе изведен сам срещу вратаря, но стреля високо. В 72-ата Алекс фаулира Котев, след което се сдърпа с Йордан Тодоров. Съдията ги разтърва и даде картон на Кривия за нарушението.

В 81-ата минута Рикардо стреля с глава, но в аут. Малко преди края Маркиньос пропусна да направи резултата класически след удар от пряк свободен удар.

Черно море - ЦСКА по минути!