Тежки времена чакат тарана на Локомотив (Сф) Саша Антунович. Игровите минути на сърбина ще бъдат значително ограничени през пролетния полусезон, а атаката на "железничарите" ще се води от младите Владимир Джилас и Зоран Балдовалиев. Причината за това се крие в наднорменото тегло на Антунович, придружено от слабата спортна форма, която той демонстрира от мачовете с Рен насам.

Старши-треньорът Стефан Грозданов е забелязал рязката промяна в отношението на сърбина към професионалните му задължения, откакто през лятото договорът му с "железничарите" беше подновен и твърдо е решил да не толерира подобна тенденция. От началото на сезона пък наставникът води люта битка срещу застрашително нарастващото тегло на Антунович, като до този момент резултатът е нулев.

Въпреки симпатиите си към 33-годишния футболист, Грозданов не е останал безразличен и към назряващото недоволство сред голяма част от възпитаниците си, които смятат за несправедливо налагането в стартовия състав на възтежкия таран, известен с прякора си Цоко.

Антунович вкара 24 гола в предишните си два сезона с "червено-черния" екип, но през настоящия шампионат се е разписал едва два пъти. На всичкото отгоре той се включи със закъснение към зимната подготовка на отбора, а килограмите му се покачват прогресивно. Против ветерана са настроени и феновете на Локомотив, които използват всеки удобен момент, за да се избъзикат с теглото му.

Злите езици в "Надежда" пък отдавна говорят, че Антунович е скаран с фундаментални изисквания в спорта като спазването на режим и неколкократно е бил предупреждаван от клубното ръководство, че тази слабост рано или късно "ще му изяде главата". В конкретния случай - титулярното място.

Още от Локомотив (Сф):