Tреньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще използва същия състав в днешната контрола с Унирея (Румъния), на който заложи и в първата проверка срещу срещу Висла (Краков) (2:0) (на малката снимка).

Единствената промяна е, че срещу румънците ще липсва португалското крило Зе Руи, който отпътува по спешност за Лисабон за погребението на баща му, информира "Гонг".

На мястото на Зе Руи ще започне нигерийския халф Удоджи. Наставникът на "армейците" ще заложи на следните 11 футболисти: 12.Ивайло Петров, 2.Ненад Настич, 3.Александър Тунчев, 14. Валентин Илиев, 84.Фелипе Машадо, 5.Тодор Янчев, 10.Георги Илиев, 21.Удоджи, 18.Флорентин Петре, 20.Йордан Юруков и 7.Ивайло Димитров

На резервната скамейка ще бъдат: 22.Илко Пиргов, 27.Куидо Ланзаат, 29.Муса Гай, 28.Маркиньос, 26.Янко Сандански, 9.Хосе Гарсес, 16.Симеон Златев.

Вчера с кратка церемония бе открит първият международен турнир в Пего, информира сайтът на "червените".

Сред участниците, освен ЦСКА, са още: Локомотив (Москва), Унирея (Рум) и Аустрия (Кернтен). Регламентът на турнира е две полувремена по 45 минути. При равенство няма да има продължения, а ще се изпълняват директно дузпи. Постигната е договорка за седем смени в мачовете, но направени с не повече от три прекъсвания.

След изиграването на първите две срещи ("А" и "Б") ще се играе и мач за 3-4 място между загубилия от мач "А" и загубилия от мач "Б", след което ще се изиграе финалът между победителя от мач "А" с победителя от мач "Б".

Още за ЦСКА от днес: