Треньорът на Спартак (Вн) Атанас Атанасов заяви след победата с 2:0 над Монтана от турнира "Албена Каварна къп", че неговите футболисти не са имали нужната мотивация в двата мача от групата, тъй като съперниците не са били чак толкова сериозни.

"В общи линии съм доволен. Тръгваме на добро ниво, играем така 25-30 минути, но след това има спад и трябва да си викнем малко, за да започне пак силната игра. Срещу Монтана пропуснахме няколко положения, тъй като момчетата подходиха малко аристократично към тях. Отдавам това на факта, че не са много мотивирани. Съжалявам, че жребият ни прати при по-слаби съперници. Съжалявам, но пък сега в другата фаза ще играем срещу Локо (Мездра) и Калиакра, които са кандидати за "А" група и играят добре.

Ще станат качествени проверки. Титулярният състав не знам дали ще е такъв. Защото например виждате, че Стоян Георгиев се контузи и не знам какво му е състоянието. А той в момента бе в много добра форма, добре му вървяха нещата, а една такава нелепа контузия може да го изкара за 15-20 дни точно преди първенството", заяви Наско пред Оле-бг.