Черногорският защитник на ЦСКА Никола Вуядинович бе изключително радостен от победата на "армейците" над Омония и класирането напред в турнира за купата на УЕФА. Бившият бранител на Цървена звезда бе впечатлен от атмосферата, която създадоха привържениците на 30-кратните шампиони на България.

"Щастлив съм от победата, изстрадахме успеха долу на терена. Омония са изключително силен отбор и не ни беше никак лесно. Смятам обаче, че като цяло бяхме по-добрият тим. Не знам просто какво да кажа за нашите фенове - бяха фантастични! За пръв път играя пред публика на "Българска армия" - като гостувахме с Черна гора, България бе наказана да играе пред празни трибуни, след това с ЦСКА също имахме санкция срещу Беласица. Играл съм и в Цървена звезда, но такива всеотдайни фенове, като нашите, не съм виждал никъде", не скри възхитата си Вуядинович пред Топспорт.бг.

Защитникът разкри още, че ще отпътува за Подгорица веднага след края на срещата с Видима Раковски в неделя, тъй като младежката формация на бившата югорепублика се събира на лагер преди срещата от евроквалификациите с Англия.