Нападателят на Славия Тодор Колев, който от вторник е в Германия и ще изкара проби в Алемания (Аахен), изгледа снощната контрола на тима от Втора Бундеслига с елитния белгийския Андерлехт, която германците спечелиха с минималното 1:0.

Единственото попадение в срещата реализира словакът Шилард Немет, който преди да премина в Алемания носи дълго време екипа на английския Мидълзбро. Победата на тима от Аахен над Андерлехт е втора поредна в рамките на няколко дни, след като преди дни германците отвяха белгийците с 4:1.

Първоначално в контролата с белгийците се очакваше Тодор Колев да дебютира, но преди началото на проверката треньорът на Алемания Гуидо Бухвалд (на малката снимка) и помощниците му преценили да му дадат почивка, тъй като българинът пристигна в Германия в ранните часове в сряда и се нуждаеше от почивка.

Контролата от трибуните в Белгия изгледа и изпълнителният директор на Славия Веско Събев (ограденият в червено горе на снимката), който придружава Колев в Германия. 

В неделя от 19,00 часа Алемания (Аахен) излиза срещу Локомотив (София) в поредната си контрола от подготовката, като се очаква в тази среща Тодор Колев да излезе срещу "железничарите".