Нападателят на Марек Еньо Кръстовчев призна, че почти сигурно ще доиграе сезона в Левски. „Двата клуба вече са се разбрали за трансфера ми. В петък шефът ми се връща от Турция и тогава ще подиша договор със „сините". Той ми разреши да тренирам с тях в следващите няколко дни", сподели Кръстовчев пред „Топспорт".

„Това ще е великолепна възможност да играя в шампиона на България. Аз разбрах за интереса към мен от страна на Левски едва преди 2-3 дни. Чувствам се добре и ще дам всичко от себе си да се преборя за успехи в отбора", допълни Кръстовчев.

„Проблемите ми в Марек дойдоха от това, че не исках да преподпиша с клуба. Тренирах до последно с дупничани, но на последното занимание ми казаха, че няма да пътувам с отбора на лагер в Турция, а после ме изкараха виновен, че едва ли не аз не съм искал да замина", заяви още нападателят.

„Аз лично не знам да е имало интерес към мен от страна на ЦСКА. Момчетата в съблекалнята на „Герена" ме приеха много добре, изключителни професионалисти са. Разбира се, че се радвам, не на всеки се отдава шанс да играе в един от грандовете у нас.

Конкуренцията в Левски е голяма, има много млади и добри футболисти, но аз ще се боря за титулярното място. Искам само да съм жив и здрав, с нетърпение чакам вечното дерби през пролетта на „Армията", завърши нападателят.

Преди няколко седмици Кръстовчев бе заплашен от президента на Марек Йордан Андреев, че няма да играе футбол до лятото, след отказа му да преподпише. Босът дори заяви, че играчът ще бъде уволнен дисциплинарно.