Треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че Еньо Кръстовчев е на "Герена" по негово желание. Днес нападателят на Марек проведе първо занимание със "сините" и се очаква утре да дебютира в контролата с Видима-Раковски.

"Има интерес от наша страна за Кръстовчев. Моето задължение бе да назова името на един нападател пред ръководството. Аз избрах Еньо и сега всичко е в ръцете на шефовете. Нашето ръководство се е разбрало с това на Марек той да тренира при мен, докато те се завърнат в България от лагера си в Турция в петък. Надявам се преговорите да завършат успешно за нас", каза Стоилов пред репортер на Топспорт.бг.

Мъри отказа да коментира къде се намира Ричард в момента.

Както "Топспорт" първи и единствен информира днес по обяд, нигериецът трябва да подпише с руския Химки, където треньор в Славолюб Муслин. Заедно с останалите си съотборници днес той поднесе венец на паметника "Левски" във връзка с честването на годишнината от смъртта на Апостола. Веднага след края на церемонията изпълнителният директор на шампионите Наско Сираков натовари нигериеца на джипа си и двамата скоропостижно изчезнаха, вероятно бързайки за подписването на договора с руския тим.