"Не мога да не бъда щастлив, след като се завърнах в отбора, който ми е на сърцето", заяви пред Топспорт новият старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов.Той бе назначен на мястото на Пламен Марков днес по обяд.

"Предстои ни едно голямо изпитание, защото разликата между нас и първия отбор в класирането е 6 точки. Но който се страхува от сериозните тестове, той не се нагърбва да ги решава. Няма да е лесно, но ЦСКА не веднъж е успявал да се измъкне от далеч по-тежки ситуации", добави специалистът.

"Съжалявам, че Пламен Марков вече не е в ЦСКА. Ние сме приятели, бивши съотборници. Заедно сме печелели много мачове и сме взимали доста трофеи и футболни отличия. Аз бях човекът, който най-малко желаеше неговата смяна", каза още Стойчо.

"Мечтата ми е не само да станем шампиони, но един ден отново да бъдем име в Европа. Знаете ли - болно ми е, че клуб като ЦСКА изгуби своите европейски позиции в последните години. Но преди да ги възстановим, ни чака доста труд на родна земя. Не мога да гарантирам, че още този сезон ще станем шампиони, но смея твърдо да заявя, че ще направим всичко възможно, за да зарадваме феновете ни. Без тях няма да успеем. Вярвам, че момчетата от сектор "Г" ще бъдат до отбора и ще го подкрепят в предстоящите изпитания", сподели Стойчо Младенов.