Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков коментира ситуацията около подготовката на тима и моментното състояние на играчите. Според него "сините" не са напълно готови за старта на пролетния дял от шампионата и е проблем това, че създават малко голови положения.

„Кой е казал, че трябва да сме готови за началото на втория дял от първенството. Не смятам, че трябва да се поставят такива дати или определен срок от време. На тези футболисти със сигурност им трябват повече 20 дни, за да станат отбор. Те са добри играчи, но кога ще се получи, бъдещето ще покаже”, каза изпълнителният директор на Левски Наско Сираков след измъчената победа на шампионите над Спортист.

„Генерални изводи след такива мачове трябва да правят треньорите. Доволен съм от начина, по който се развиват нашите юноши от години, не от днес или вчера. Направихме много за тях и те ни се отблагодаряват подобаващо”, добави шефът.

„Няма какво да коментирам това, което става в ЦСКА. На този етап в Левски не може да има тренировка, като онази при съперника”, коментира ситуацията на „Армията” легендата на „сините”.

„Пропуските не ме притесняват. Хубаво е да създаваме положения, но днес не го направихме. Четири-пет голови ситуации за един мач не са достатъчни за отбор от класата на Левски”, завърши Наско Сираков.

Недоволство от представянето на играчите изрази и наставникът на Левски Станимир Стоилов. 

"Разочарован съм от представянето през второто полувреме и не съм доволен от първото, като игра", заяви Мъри.

„Като кондиция и работа до този момент отборът изглежда добре, особено що се отнася до физическата подготовка. От този момент нататък започват мачовете, в които изцяло ще се ориентирам към изграждането на титулярен състав. Ще има ротации на определени постове, където ще търсим най-доброто. Ще играят почти винаги два състава, в които всеки ще трябва да се бори за мястото си”, допълни Стоилов.

„Адаптацията на новите попълнения върви много добре. Жоазиньо го пробвах като десен бек, защото имаме много контузени защитници. Той се представи добре. За второто полувреме не мога да дам оценка на никого, защото всички играха много индивидуално и хаотично”, каза Мъри.

„Впечатлиха ме юношите, доволен от тях”, заяви още наставникът на Левски. „Домовчийски пропусна пъривя лагер и сега ще трябва да навакса по най-бързия начин. Надявам се да влезе най-скоро време във форма”, завърши Стоилов.