Президентът на Славия Венци Стефанов сподели пред Топспорт.бг, че "белите" няма да се разделят със Славчо Георгиевски. Македонецът бе желан от няколко клуба от чужбина, сред които германските Ерцгебирге (Ауе) и Падерборн, както и китайски отбор.

"На този етап не мислим да се разделяме със Славчо. Той е основен играч и има с какво да помогне на Славия през пролетта. Иначе през лятото бихме го пуснали да продължи развитието си в чужбина при добра оферта, както за него, така и за клуба", сподели Стефанов.

От лагера на Славия в Правец информираха, че Елтон и Саша Симонович ще пропуснат контролата с Чавдар (Етрополе), която ще се играе утре от 11,00 часа. Бразилецът отново страда от контузия и получи почивка от Стевица Кузмановски. Саша пък е болен от грип и най-вероятно ще започне занимания редом до съотборниците си в понеделник, за да може да се излекува напълно.

От щаба на Славия информираха, че продължават усилено да търсят ляв защитник. Както е известно крайните бранители Петър Кюмюрджиев и Георги Мечечиев напуснаха "белите" и преминаха в Локо (Пд).