Треньорът на Славия Стевица Кузмановски не се яви на пресконференцията след мача с Ботев, като мястото му пред медиите зае помощникът му Пламен Николов-Пинко (вдясно на малката снимка). Той съобщи, че "белите" започват преговори с ЦСКА за привличането на Маркиньос.

"Получи се оспорван мач. Зрелище, за което публиката жадува. За съжаление позволихме на нашите домакини да обърнат резултата. Имаше срив в редиците ни през целия мач и по-специално през десетината минути, в които Ботев ни вкара 3 гола. Не знам на какво да отдадем загубата – на умора или нещо друго, но е факт, че не бяхме получавали толкова много попадения дори в 7-8 мача. Не правим трагедии, че отпадаме, но сме щастливи, че с играта си зарадвахме публиката на стадиона", сподели Пинко.

"Топспорт" по-рано информира, че "белите" проявяват интерес към друг играч на ЦСКА – Удоджи, за който те ще трябва да се бръкнат с доста, ако искат да го привлекат на "Овча купел". Пред близки нигериецът е споделил, че е готов да заиграе в Славия, където е приятелят му Дениран Ортега.