Защитникът на Пирин (Бл) Андрей Стоев ще пропусне днешната младежка евроквалификация срещу Англия, информира "Гонг". Двубоят от група 3 стартира в 20,00 часа на стадион "МК Донс стейдиъм". Срещата няма да бъде предавана по нито една родна телевизия, но желаещите могат да я проследят директно в www.futbol-tv.com.

Левият бек Стоев има проблеми с контузия и твърдо отпада от състава на Александър Станков за мача. Бранителят не се подготвяше с основната група футболисти на снощната официална тренировка. Медицинският щаб на отбора обаче ще направи всичко възможно да излекува Стоев за двубоя с Ейре на 20 ноември.

Другият, който със сигурност пропуска мача е наказаният Ивелин Попов (вдясно). Нападателят на Литекс обаче вече тренира наравно със съотборниците си, след като пропусна последните две тренировки. Юношата на Септември се оплакваше от болки в десния глезен, но ще бъде на линия за мача с Ейре.

Младежкият селекционер Александър Станков обяви официално състава си и той е същият, който Топспорт.бг публикува още вчера:

БЪЛГАРИЯ: Николай Михайлов, Иван Бандаловски, Иван Иванов, Николай Бодуров, Атанас Фиданин, Любомир Божинов, Владимир Гаджев, Николай Петров, Дани Кики, Николай Димитров, Валери Домовчийски

ПРЕДИ АНГЛИЯ - БЪЛГАРИЯ: