Един от старозагорските бизнесмени, който помага на Берое Митко Динев бе разочарован, че БФС присъди служебна победа с 3:0 на Беласица срещу Марек, което постави под сериозна въпросителна оставането на старозагорци в "А" група.

Днес КОС уважи жалбата на петричани за нередовни медицински прегледи на играчи на Марек и им присъди служебна победа с 3:0. Мачът през миналия уикенд на стадион "Бончук" завърши наравно 1:1, което на практика изхвърли Бела от елита.

Сега обаче всичко ще се решава в събота, тъй като двата отбора може да съберат по 26 точки и да се прибегне до вземане под внимание на преките двубои, в които предимството е на страната на Беласица.

"Стара Стара Загора е свикнала с тези неща. Ние се превърнахме в черната овца откакто се опънахме на Левски. Какво ли щеше да стане, ако ги бяхме били. Нямам думи просто", каза Митко Динев пред Топспорт.бг.

"Не мога да повярвам за какво мошеничество става дума. Фалшифицират документи от БФС. Делегатът каза, че всичко е нормално и срещата трябва да се играе. Какво да обжалваме ние? Марек трябва да обжалва, но едва ли ще го направят. Не искам да си позволявам да коментирам хората в БФС", каза пред Топспорт.бг администраторът на Берое Николай Демирев.