"Поздравявам ЦСКА за победата и класирането. Знаехме, че ни чака труден мач и точно такъв мач се получи и за ЦСКА, и за нашия отбор. Играха два равностойни
отбора, победи по-щастливият отбор. Срещу нас имаше силен противник, фантастична публика и съдия с доста странни решения.

Като сумираме всичко това, има за какво да съжаляваме. Мисля, че изиграхме блестящо първо полувреме. През второто полувреме ЦСКА нямаше положения до изгонването на нашия играч. В последните пет минути с човек по-малко имахме фаул в близост до вратата на ЦСКА и три-четири центрирания", заяви наставникът на Омония.

"Червеният картон наклони везните. Иначе не трябваше да получим толкова жълти картони. Върнах Исмаил Ба да играе в дясната зона, защото в един контролен мач той игра отлично като десен защитник. И в първия мач в Никозия, и сега имаше нещастно стечение на обстоятелствата за нас. Теодоту поиска смяна в най-трудния момент за нас, именно заради това върнах Ба в неговата зона и той получи червен картон.
Водил съм много отбори в европейски турнири - Легия, Висла, но за първи път виждам такъв съдия и такова странно съдийство", завърши Окука.