Босът на Левски - Тодор Батков даде интервю за Topsport.bg.

Собственикът на "сините" разкри, че нов голям спонсор желае да влезе на "Герена", говори за неразбирателството между клуба и така и непристигналия в "Подуяне" Димитър Димитров - Херо, за ролите на Георги Иванов и Иво Тонев в Левски, за Стойчо Стоев, новите футболисти в отбора, коментира склонността на всички в състава и управата да се включват в благотворителни събития, а сподели и очакванията си за остатъка от сезона.

Ето какво каза адвокат Батков пред Topsport.bg за ролите в клуба:

"Нещата започнаха да се подреждат при нас, що се касае до разпределението на ролите и конкретността им, в чисто йерархическия смисъл на думата.

Георги беше доста добър и способен като треньор на отбора. Доказа, че е научил доста в това отношение, за последните няколко години. Израстването му бе безспорно.

Като изключим няколкото поражения, които допуснахме при последния му престой на треньорския пост, Гонзо беше на много високо ниво като наставник.

Сега обаче, след като наистина при приключването на спортната си кариера той се пробва в доста различни роли, Георги намери позицията, която му приляга най-много. Спортният директор е душата на един футболен клуб, а Гонзо е "човекът - Левски". Какво по-добро съчетание между длъжностна характеристика и конкретни умения?

Иво Тонев? Той остава, както вие обичате да казвате "силната фигура" на "Герена". Заявих го вече и в изказването си от началото на годината - той управлява Левски. Той е шефът, така да се каже.

Неговите функции са предимно управленски, натоварен е с отговорности и вземане на конкретни, определящи решения. Това, че строежът на стадиона продължава и в най-тежките условия говори достатъчно за свършеното от Тонев и неговата решителност и стабилност".