Босът на Левски - Тодор Батков даде интервю за Topsport.bg.

Собственикът на "сините" разкри, че нов голям спонсор желае да влезе на "Герена", говори за неразбирателството между клуба и така и непристигналия в "Подуяне" Димитър Димитров - Херо, за ролите на Георги Иванов и Иво Тонев в Левски, за Стойчо Стоев, новите футболисти в отбора, коментира склонността на всички в състава и управата да се включват в благотворителни събития, а сподели и очакванията си за остатъка от сезона.

Ето какво каза адвокат Батков пред Topsport.bg за Стойчо Стоев и новите имена на "Герена":

"Естествено, че ще разчитаме на Стойчо Стоев да вдигне отбора през останалата част от шампионата на страната. Той е професионалист и способностите му са доказани и безспорни. Взехме го с надеждата нещата да потръгнат за тима и да се търси някакво реално ниво и резултати в представянето ни в първенството.

Разбира се, че не се намираме там, където бихме желали да бъдем. Все още обаче смятам, че авансът на лидерите не е чак толкова голям и има как те да бъдат застигнати. Влизането ни в тройката на класирането е просто задължително, като вече поставихме това за цел до края на сезона.

Искам да кажа, че въпреки финансовите затруднения, с преодоляването на които се борим в момента, съумяхме да привлечем доста способни футболисти. Мисля си, че те ще повишат конкуренцията в отбора, което пък ще спомогне за подобряването на позицията ни в таблицата с подреждането.

И тримата подписали с клуба състезатели са на едно много добро ниво, като споделиха, че се радват, че идват в състав от нашия ранг. Естествено те ще трябва да докажат, че заслужават мястото си в отбора, но решителната дума в това отношение ще имат Стоев и Гонзо.

Очакванията ми са умерено позитивни, ако мога да ги окачествя така. Не бива да се изпада в клишета и в някакви гръмки изказвания, но все пак трябва да се вземе предвид, че говорим за един от грандовете в България. Ще се върнем там, където бяхме и където трябва да бъдем".