По изричното настояване на старши-треньора Станимир Стоилов ръководството на Левски е подготвило "План Б", ако преговорите за новия договор на Игор Томашич ударят на камък. "Сините" са готови скорострелно да привлекат защитника на Литекс Алехандро Сичеро.

Венецуелският национал си търси нов отбор, тъй като не влиза в плановете на наставника на "оранжевите" Миодраг Йешич. Сичеро дори не пътува с тима за подготвителните лагери в Дубай и в Турция, а тренира индивидуално в Ловеч заедно с другите нежелани от Генерала - Иван Бандаловски и французинът Фабиен Бударен.

Според непотвърдена информация вече са проведени разговори между ръководствата на Левски и Литекс, при които се е стигнало до предварителна договореност. Пълна яснота около трансфера ще има в края на седмицата, когато ще се знае какво ще е бъдещето на Томашич.

По време на зимната пауза от "Герена" опитаха да привлекат още двама футболисти на Литекс. От Левски бяха хвърлили око на македонеца Роберт Попов и бразилеца Бето, но в крайна сметка двамата бяха продадени съответно на френския Оксер и турския Газиантепспор.

Още от "Деня на трансферите" в Левски: