Президентът на Славия Венци Стефанов научи от Топспорт.бг избраниците на Пламен Марков за контролата със Северна Ирландия на 6 февруари в Белфаст. След като разбра, че Асен Караславов отново е без повиквателна, Стефанов нападна спеца от Севлиево.

"Как може? Това е подигравка! С какво Асен отстъпва на Вагнер и Томашич? Обяснимо е... те не бяха продадени, но предстоят техни трансфери. Вижте какво стана с Мечо-Клечо, Топчо и Йовов! Пласираха ги в разни неизвестни тимчета и те вече не са част от националния.

Защо заради Вагнер и Томашич ще страдат българските футболисти. На Караславов му се плаче. Той очакваше Пламен да разчита на него, но явно скоро няма да облече националната фланелка. Писна ми. Явно и на Пламен друг ще му реди състава. Това е жалка картинка", изригна босът на Славия, който в момента е в чужбина.

"Единственото, което ме радва е повиквателната на Митко Рангелов. То оставаше и него да не повика. Представя се блестящо в Енерги. Мястото му наистина е в националния отбор", каза Стефанов.

Босът на Славия добави, че операцията на Орлин Орлинов е преминала успешно днес. Както вчера Топспорт.бг единствен информира носът на младока бе счупен от Георги Самокишев на тренировка на "белите" в Правец. "Кофти за Орлин, но всичко мина успешно и до десетина дни ще започне тренировки", каза Стефанов.