Президентът на Марек Йордан Андреев за пореден път бе силен в изказването си. Босът се изсмя като чу, че Еньо Кръстовчев вече е собственост на Левски.

"Аре стига глупости. Като извадят парите, тогава ще им го дам. Защо се правят на толкова велики? Явно съм доста под нивото на Тодор Батков и Наско Сираков, които не смеят да ми се обадят. Те са велики президенти. Все пак са играли в Шампионска лига. Всички обаче помнят, какво направи Левски там", каза Андреев пред Топспорт.бг.

Босът на дупничани добави, че утре ще бъде в София, за да преговаря на място с Левски за продажбата на Еньо Кръстовчев.

"Надявам се да се разберем. Аз обаче държа на своето - искам 500 000 лева за него. Кръстовчев е много добър футболист. Нека го вземат и да си бият главата след това. Тъкмо аз ще се отърва от него", изцепи се Андреев.

След като научи, че Кръстовчев е взел номер 27 в Левски, може би от суеверие Андреев каза, че ще настоява именно такъв процент да гушне при евентуален трансфер на нападателя в трети клуб. "Много отбори го желаят. Наско Узунов дори ми се обажда скоро, за да ми го иска. Локо (Пд) обаче не могат да ми дадат 500-те хиляди лева, които искам за него. Левски ги имат парите, защото продадоха много играчи тази зима. Да не мислят, а да хвърлят пачката на масата", добави Андреев.

Президентът на Марек каза още, че е освободил уругваеца Мартин, който бе на проби. "Днес срещу Свиленград игра ганкиното. За какво да го държа, като виждам, че не става. Иначе мароканците подписаха за по 1,5 години. В тях има хляб", завърщи Даката.